(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Cmunda po Kaplicku
Potřebné ingredience
uzené maso (krkovička),kyselé zelí,cibule,olej,brambory,vajíčko,sůl,majoránka,česnek,hladká mouka,kmín
Postup přípravy
Uzené maso si uvaříme.Do kastrolku dáme trošku oleje a osmažíme na něm cibuli,přidáme opláchnuté kyselé zelí a dusíme asi 20 min.Mezi tím si naškrábeme brambory které nastrouháme na mrkvovém struhadle,přidáme sůl,kmín,majoránku,vajíčko a hl.mouku,česnek.Smažíme na lívanečníku placky.Naskládáme na talíř společně se zelím a uzeným a pak jen dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Pavla s
(upraveno)
15. 11. 2009, 13:20
Vypadá to nádherně
Gackulka
(upraveno)
15. 11. 2009, 13:22
@Pavla s
Děkuji a bylo to moc dobré
calexaci
(upraveno)
14. 11. 2009, 21:19
mńamka
Gackulka
(upraveno)
15. 11. 2009, 13:18
@calexaci
Moc děkuji